Մերլին Մոնրո
Էսկիմո պաղպաղակը տարիներ շարունակ մնում է սիրելի շատերի համար
Օդրի Հեփբըրն
Վանիլային և շոկոլադե միջուկն ու շոկոլադե ջնարակն իդեալական համադրություն են կազմում
Չարլի Չապլին
մեր նոր էսկիմոները պատրաստված են 15% պլոմբիրով, որը նրանց դարձնում է յուրահատուկ
Իսկ ի՞նչ է պլոբմիրը և որտեղի՞ց է այն առաջացել
Թեև շատերի մոտ պլոմբիրն ասոցացվում է ԽՍՀՄ-ի հետ, այն ստեղծվել է դեռևս 19-րդ դարում Ֆրանսիայի Պլոմբեր-լե-Բեն քաղաքում: Մի հրուշակագործ բալի օղու մեջ թաթախում էր տարբեր մրգերը և դրանք ավելացնում սառեցված ձվերի և կրեմի խառնուրդին։ Ահա այսպես է առաջացել պլոմբիրը։
Հիմա պլոմբիրը պատրաստվում է կաթից, սերուցքային կարագից, ձվից, համային հավելումներից։
Մեր նոր պաղպաղակները պատրաստված են 15% պլոմբիրով ՝ բարձրակարգ տեխնոլոգիայով։
Վանիլային Բաժակ
Բաղադրություն՝կովի անարատ կաթ,չոր անարատ կաթ,չոր յուղազրկված կաթ, անարատ կաթի
սերուցք, կարագ սերուցքային, շաքարավազ 15%, կայունացուցիչ/Е407,Е410,Е412/, բուրավետիչ
«Վանիլ»
100գ – 208Կկալ/865կՋ
Սպիտակուց-3,2գ., Ածխաջրեր-15գ.,
Յուղ-15գ.
Շոկոլադե Բաժակ
Բաղադրություն՝կովի անարատ կաթ,չոր անարատ կաթ,չոր յուղազրկված կաթ, անարատ կաթի
սերուցք, կարագ սերուցքային, շաքարավազ 15%, կակաո-փոշի, կայունացուցիչ/Е407,Е410,Е412/,
շոկոլադե ջնարակ.
100գ – 208Կկալ/865կՋ
Սպիտակուց-3,2գ., Ածխաջրեր-15գ.,
Յուղ-15գ.