
Բարի գալուստ «Անի» բլոգ՝ վայր, որտեղ կարող եք ծանոթանալ մեր արտադրանքին և իր առանձնահատկություններին, իմանալ հետաքրքիր փաստեր առողջության և առողջ սննդի մասին։





➔
Կաթնամթերքն օրն սկսելու լավագույն տարբերակներից է։ Այն ավելացնելով Ձեր նախաճաշին՝ օրգանիզմը կստանա մեծ քանակությամբ կալցիում, սպիտակուցներ և Vitamin B։

➔
Սպիտակուցներով հարուստ լինելու շնորհիվ՝ Անի կաթնաշոռը Ձեզ երկար հագեցած կպահի։ Այդ պատճառով այն անպայման պետք է ընդգրկել Ձեր սննդակարգի մեջ։

➔
Մինչ վիտամինների խմբերից խոսելը, եկե՛ք պարզենք, թե ինչ է վիտամինը։ Վիտամինները միացություններ են, որոնք անհրաժեշտ են օրգանիզմի բնականոն նյութափոխանակության ու կենսագործունեության համար

➔
Վարսակի փաթիլները առողջարար նախաճաշի ամենատարածված տեսակներից են։
Դրանք ունեն բազմաթիվ օգտակար հատկություններ և պատրաստման բավականին հեշտ եղանակ

➔
21-րդ դարում քնի սահմանված նորամայից՝ 8 ժամից, շեղումներ հաճախ են դիտվում․ դրա պատճառը կյանքի ռիթմի արագացումն է, և բազմաթիվ այլ արտաքին պատճառներ, որոնց մենք հաճախ կարևորություն չենք տալիս։

➔
Կաթը խմելը = ամուր ոսկորներ ունենալուն
Գիտեի՞ք, որ մեր օրգանիզմի կալցիումի պաշարի 99%-ը գտնվում է ատամներում և ոսկորներում, իսկ կալցիումի կլանման համար անհրաժեշտ է վիտամին D:

➔
Եկե՛ք ծանոթանանք կաթի օգտակար հատկությունների հետ։ Իհարկե դրանք շատ-շատ են, բայց մենք առանձնացրել ենք ամենակարևորները։

➔
Կաթնամթերքը հնագույն տարբեր մշակույթներում համարվում էր «Աստվածների կերակուր»։
Դոֆամինի ամենամեծ աղբյուրներից մեկը՝ պաղպաղակը, հատկապես տաք եղանակին ամենաշատ սպառողներ ունեցող քաղցրավենիքի տեսակներից է։
Համաճարակաբան, «Դավիդյանց լաբորատորիայի» տնօրեն Աշոտ Դավիդյանցը պատասխանել է մեր հաճախորդների հարցերին և խորհուրդներ տվել նրանց։ Քննարկվել են իմունիտետի բարձրացման եղանակները, կոռոնավիրուսային համաճարակին առնչվող և մի շարք այլ հարցեր։
