Բաղադրատոմսեր

Աջարական խաչապուրին վրացական խոհանոցի ամենահայտնի ուտեստներից մեկն է, որը հմայում է իր նուրբ խմորով, պանրի առատությամբ և հալված ձվով։ Այն ոչ միայն հագեցնող է, այլև իսկական տեսողական վայելք՝ իդեալական ընտանեկան ընթրիքի կամ ընկերական հավաքույթների համար։ Իսկ բարձրորակ մթերքների օգտագործումը՝ կարագը, պանիրը և ձուն, ապահովում են հարուստ համ:
Զատկի կուլիչը՝ փափուկ և բուրավետ ավանդական, տոնական թխվածք է: Իսկ մեր բարձրորակ կաթնամթերքները՝ կաթը և թթվասերը, ապահովում են հարուստ համ:
Կապուչինոն դասական իտալական սուրճ է՝ հավասար քանակությամբ էսպրեսսոյով, տաք կաթով և փրփրացրած կաթով։ Հիանալի ընտրություն առավոտյան աշխուժանալու և հաճույք ստանալու համար։
Փափուկ կաթնաշոռ, նուրբ կոկոսի համ և մեղրի բնական քաղցրություն՝ առանց ավելորդ շաքարի։ Պատրաստեք այս հեշտ ու արագ պանրիկները տանը, վայելեք անուշաբույր, օգտակար հաճույքը, իսկ հիմա տեսնենք՝ ինչ է անհրաժեշտ և ինչպես պատրաստել։
Այս նուրբ, շոկոլադե ուտեստը յուրահատուկ հաճույք կպարգևի յուրաքանչյուին: Պտղունց վանիլային շաքարը հաղորդում է թեթև բույր, իսկ շոկոլադե շերտը դարձնում է այն անչափ համեղ:
Այս փափուկ, բուրավետ գաթան հայկական խոհանոցի անկրկնելի բաղադրատոմսերից է։ Այն պատրաստվում է մածունի և թթվասերի համադրությամբ՝ ստանալով նուրբ ու հալչող խմոր, իսկ միջուկը հաղորդում է անուշահամ քաղցրություն։
Պատրաստեք հեշտ և համեղ Bounty Balls՝ կոկոսի փաթիլներով, խտացրած կաթով և շոկոլադե ծածկույթով։ Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս՝ անուշաբույր, նուրբ ուտեստի համար, որը կատարյալ է թե՛ սուրճի, թե՛ թեյի հետ։
Այս նրբաբլիթները ստացվում են նուրբ, օդային և անչափ համեղ։ Մածունի շնորհիվ խմորը դառնում է փափուկ և խոնավ՝ պահելով իր համը նույնիսկ սառելուց հետո։
Այս բաղադրատոմսը համադրում է նուրբ խմորեղենը և հալվող շոկոլադի ծածկույթը, ինչը դարձնում է այն իդեալական քաղցրավենիք ընտանեկան հավաքների համար: Վայելեք այս հեշտ պատրաստվող խմորեղենը ձեր սիրելիների հետ: