Բաղադրատոմսեր
Թաթար բորակին՝ հայկական խոհանոցի ամենահեշտ պատրաստվող ուտեստներից մեկն է, որը մատուցվում է սխտոր-մածունով։
Այս համեղ բանջարեղենային աղցանը կարող եք մատուցել ինչպես փլավների, այնպես էլ տապած մսով կերակուրների հետ։
Այս համեղ կարկանդակները կդառնան ցանկացած սեղանի զարդը՝ շնորհիվ իրենց նուրբ խմորի և հագեցած միջուկի։
Նախապես թրջել ձավարը սառը ջրում, թողնել 1-1.5ժամ: Դրանից հետո ջուրը պետք է թափել, վրան ավելացնել եռման ջուր...
Ամբողջական պղպեղը լցոնել կաթնաշոռի խճողակով, գդալով լավ տրորելով և ամրացնելով ներսի զանգվածը, որպեսզի...