Բաղադրիչներ
Ձու - 2 հատ
Սոդա - 1 ճ.գ
Տանձ - 400 գ.
Շաքարավազ - 20 գ.
Գինը՝ 200 գ.
Անի մածուն - 200 գ.
Կակաոյի փոշի - 25 գ.
Կարագ - 20 գ
Շաքարավազ - 2 ճ․գ․
Պատրաստման եղանակը
Սպիտակաձավարը լցնել մածունի մեջ ավելացնել մեկ ձու, 2 ճաշի գդալ շաքարավազ և խառնել թողնելով 30 րոպե։ Տաք տապակի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել շաքարավազը, կտրատած տանձը և եփել թույլ կրակի վրա 10-15 րոպե։Կակաոն ավելացնել սպիտակաձավարին և խառնել։ Կաղապարի տակ շարել տանձերը, վրան լցնել շոկոլադե խմորը։ Թխել նախապես տաքացրած ջեռոցում 180° 40-45 րոպե։