Բաղադրիչներ
Կոշտ պանիր - 50 գ
Բագետ - 1 հատ
Ձու - 3 հատ
Անի թթվասեր - 3 ճ. գ.
Բուսայուղ - տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
Պանիրը քերել մանր քերիչով։Կտրեք բագետը։ Խառնել պանիրը, ձուն, թթվասերը և ստանալ համասեռ զանգված, բագետի կտորները թաթախեք պանրի խառնուրդի մեջ։ Տապակը տաքացնել, ավելացնել բուսայուղ, դնել հացի կտորները։ Տապակել բագետները երկու կողմից վերջում ավելացնել կանաչի։Համեղ բագետներն պատրաստ են։
Բարի ախորժակ
