• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Դասական Դարչինով բուլկու Բաղադրատոմս

Դասական Դարչինով բուլկու Բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

  • 500 գ ալյուր
  • 250 մլ տաք կաթ
  • 100 գ շաքարավազ
  • 2 ձու
  • 80 գ կարագ (հալած)
  • 1 պտղունց աղ
  • 7 գ չոր խմորիչ

Միջուկի համար՝

  • 150 գ շաքարավազ
  • 2-3 ճ.գ. դարչին
  • 80 գ կարագ (փափկեցրած)

Սերուցքային գլազուրի համար՝

  • 150 գ փափուկ պանրային կրեմ (օրինակ՝ «Ֆիլադելֆիա»)
  • 80 գ շաքարի փոշի
  • 50 գ կարագ (փափկեցրած)
  • 1 թ.գ. վանիլային էքստրակտ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խմորի պատրաստում։ Տաք կաթի մեջ լցրեք խմորիչն ու 1 ճ.գ. շաքարավազ, խառնեք և թողեք 10 րոպե։
  2. Ալյուրի մեջ ավելացրեք շաքարավազ, աղ, ձու, հալած կարագ և խմորիչով խառնուրդ։ Խմոր հունցեք մինչև փափուկ, միատարր զանգված ստացվի։ Ծածկեք և թողեք 1-1.5 ժամ, մինչև խմորը կրկնակի մեծանա։
  3. Լցոնի պատրաստում։ Փափուկ կարագը խառնեք շաքարավազի և դարչինի հետ։
  4. Գլորելու և ձևավորելու փուլ։ Թթված խմորը բացեք ուղղանկյունաձև։ Վրան հավասարապես տարածեք լցոնը։ Խմորը գլորեք և կտրատեք 4-5 սմ լայնությամբ կտորների։
  5. Թխում։ Դարչինով բուլկիները դասավորեք յուղաթղթով պատված ձևամանի մեջ և թողեք 20 րոպե նորից բարձրանան։ Թխեք նախապես տաքացրած 180°C ջեռոցում 20-25 րոպե։
  6. Գլազուրի պատրաստում։ Փափուկ կարագը, պանրային կրեմը, շաքարի փոշին և վանիլը հարեք մինչև նուրբ զանգված ստացվի։
  7. Վերջնական փուլ։ Թխված դարչինով բուլկիներին քսեք պատրաստված գլազուրը, երբ դեռ տաք են։

Խորհուրդ: Լավագույն արդյունքի հասնելու  համար օգտագործեք բարձրորակ ալյուր և կաթ։

 

Բարի ախորժակ!

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում