• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
«Զեբրա»

«Զեբրա»

Բաղադրիչներ

Հիմքի համար

  • 200 գ թխվածքաբլիթ
  • 80 գ հալեցրած կարագ

Շերտի համար

  • 400 գ կաթնաշոռ
  • 200 մլ թթվասեր
  • 100 գ շաքար
  • 1 թ.գ. վանիլային շաքար
  • 3 թ.գ. ժելատին
  • 50 մլ ջուր

Շոկոլադե շերտի համար

  • 85 գ շոկոլադ

 

Պատրաստման եղանակը

1. Հիմքի պատրաստում

Թխվածքաբլիթները մանրացնել, խառնել հալեցրած կարագի հետ և լավ խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Այն լցնել 20 սմ տրամագծով ձևամանի մեջ, լավ սեղմել և դնել սառնարան, մինչ պատրաստում ենք շերտը:

2. Պանրային շերտի պատրաստում

  • Ժելատինը լցնել ջրի մեջ և թողնել 10-15 րոպե, մինչև ուռչի:
  • Կաթնաշոռը, թթվասերը, շաքարն ու վանիլային շաքարը հարել, մինչև ստացվի համասեռ զանգված:
  • Շոկոլադը հալեցնել ջրային գոլորշու վրա կամ միկրոալիքային վառարանում:
  • Ժելատինը տաքացնել թույլ կրակի վրա, մինչև լիովին հալչի, այնուհետև լցնել խառնուրդի մեջ և կրկին հարել:
  • Ստացված զանգվածը բաժանել երկու հավասար մասի, մեկ մասի մեջ ավելացնել հալեցրած շոկոլադն ու լավ խառնել:

3. Ձևավորում և սառեցում

  • Հիմքի կենտրոնում հերթականությամբ լցնել 4 գդալ սպիտակ խառնուրդ, ապա 4 գդալ շոկոլադե խառնուրդ, կրկնելով գործընթացը, մինչև զանգվածն ավարտվի:
  • Բամբուկե փայտիկով անցկացնել գծեր՝ սկզբից կենտրոնից դեպի եզրեր, հետո՝ հակառակ ուղղությամբ, ստանալով գեղեցիկ նախշեր:
  • Տեղադրել սառնարանում առնվազն 8 ժամ կամ ամբողջ գիշեր, մինչև պնդանա:

 

Խորհուրդներ

  • Ավելի արտահայտիչ համի համար կարող եք ավելացնել մանր կտրատված ընկույզ կամ նուշ:
  • Եթե ցանկանում եք ավելի մեղմ համ, օգտագործեք սպիտակ շոկոլադ:
  • Պահել սառնարանում, որպեսզի քաղցրավենիքը պահպանվի թարմ ու նուրբ:

 

Այս դեսերտը կատարյալ է թե՛ առօրյա քաղցրավենիքի, թե՛ հյուրասիրության համար։ 🍰😋



Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում