• Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ջուսիֆուլ
  • Զով ամառ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Bounty Balls

Bounty Balls

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

  • 200 գ կոկոսի փաթիլներ
  • 150 մլ խտացրած կաթ
  • 1 տուփ կաթնաշոռ
  • 50 գ շաքարի փոշի
  • 1 թ.գ. վանիլային շաքար (ըստ ցանկության)
  • 1 ճ.գ. կարագ

Շոկոլադե շերտի համար՝

  • 200 գ մուգ կամ կաթնային շոկոլադ
  • 1 ճ.գ. բուսայուղ (փայլուն ծածկույթի համար)

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորի պատրաստում

  1. Խորը ամանի մեջ խառնել կոկոսի փաթիլները, խտացրած կաթը, և  շաքարի փոշին, վանիլային շաքարը։
  2. Եթե ցանկանում եք ավելի նուրբ կառուցվածք, ավելացրեք հալեցրած կարագը և լավ խառնեք։
  3. Խառնուրդը դնել սառնարան 15-20 րոպեով:

2. Գնդիկների ձևավորում

  1. Սառչելուց հետո խառնուրդից վերցնել փոքր չափաբաժիններ և ձեռքերով ձևավորել գնդիկներ։
  2. Տեղադրել դրանք ափսեի կամ տապակի վրա և կրկին դնել սառնարան՝ 10-15 րոպեով։

3. Շոկոլադե ծածկույթի պատրաստում

  1. Շոկոլադը հալեցնել ջրային գոլորշու վրա կամ միկրոալիքային վառարանում՝ 20 վայրկյան տաքացնելով, խառնելով, ապա կրկին տաքացնելով մինչև լիովին հալչի։
  2. Ավելացնել բուսայուղ և խառնել, որպեսզի ծածկույթը լինի փայլուն:

 

4․ Վերջնական ձևավորում

  1. Սառեցրած գնդիկները մեկ առ մեկ թաթախել շոկոլադե զանգվածի մեջ՝ օգտագործելով պատառաքաղ կամ փայտիկ։
  2. Տեղադրել տապակի վրա, որը նախապես ծածկված է թղթով։
  3. Տեղափոխել սառնարան և թողնել 30 րոպե, մինչև շոկոլադը կարծրանա։

Խորհուրդ

  • Ավելի հետաքրքիր համի համար կարող եք ավելացնել մանր կտրատված ընկույզ կամ նուշ։
  • Կարող եք օգտագործել սպիտակ շոկոլադ, եթե ցանկանում եք ավելի մեղմ համ ստանալ ։
  • Պահել սառնարանում, որպեսզի դրանք պահպանեն իրենց թարմությունն ու կառուցվածքը։

Այս քաղցրավենիքը կատարյալ է թե՛ սուրճի, թե՛ թեյի հետ մատուցելու համար և հիանալի տարբերակ է նաև նվերների համար։ 

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում